NAŠA SVADBA ♡ svadobný vyhľadávač

Hotel Merkúr Zemplínska Šírava

Romantická svadba v Hoteli Merkúr, Zemplínska Šírava – svadba bez starostí, krásne prostredie a profesionálny servis.

Hotel Merkúr, nachádzajúci sa priamo pri malebnej Zemplínskej Šírave, je ideálnym miestom pre vašu vysnívanú svadbu. Spojenie romantickej atmosféry vodnej plochy a pohodlia hotela vytvára dokonalé prostredie na začiatok vašej spoločnej cesty životom.

Hotel Merkúr – svadba Zemplínska Šírava

Svadobný deň pod holým nebom, s výhľadom na šíru vodu, či elegantná hostina v moderných priestoroch hotela – v Hoteli Merkúr sa vaše predstavy stanú skutočnosťou. Svadba bez starostí je našou prioritou. Profesionálny tím vám s radosťou pomôže s plánovaním každej časti vášho veľkého dňa, od výzdoby až po lahodné svadobné menu, ktoré ponúkame už za 35 €/osoba, bez akýchkoľvek skrytých poplatkov.

Zemplínska Šírava je ideálnym miestom pre romantickú svadbu, ktorá kombinuje krásu prírody s luxusom hotela. Vďaka možnosti ubytovania pre vás aj vašich hostí si budete môcť užiť svadobnú oslavu bez starostí a pokračovať vo večierku až do neskorých hodín.

Rezervujte si termín a zverte svoj veľký deň do rúk odborníkov v Hoteli Merkúr. Zemplínska Šírava a Hotel Merkúr – miesto, kde sa sny o dokonalej svadbe stávajú realitou.


➤  KAPACITA SVADOBNÝCH PRIESTOROV 👤 120 osôb

Perfektné miesto pre rozlúčku so slobodou a svadobnú cestu

Hotel Merkúr je nielen ideálnym miestom pre vašu svadbu, ale aj pre rozlúčku so slobodou či romantickú svadobnú cestu na Slovensku. Oslávte tieto nezabudnuteľné chvíle v krásnom prostredí s výhľadom na jazero a špičkovými službami.