NAŠA SVADBA ♡ svadobný vyhľadávač

Arkady Hof Hotel & Restaurant

Arkady Hof Hotel & Restaurant v malebnej Stupave je historický panský majer zo 17. storočia, premenený na hotel s jedinečným dizajnom.

Poskytuje krásne priestory pre svadby, kde sa história spája s moderným komfortom.

Čarovná Atmosféra

Počas pobytu nás si užijete jedinečnú atmosféru, ktorá kombinuje historické klenby s čarovným prostredím. Nádherné výhľady a prírodné krásy Stupavy pridávajú na pôvabe vášho špeciálneho dňa, čím umocňujú jeho jedinečnosť a romantiku.

Priestory v Arkady Hof Hotel & Restaurant

Ponúkame nádhernú sálu s kapacitou až pre 100 hostí. Táto miestnosť vyniká svojimi historickými klenbami, ktoré vytvárajú elegantné a pôsobivé prostredie. Ich unikátny vzhľad dodáva každej svadbe osobitý a nezabudnuteľný charakter, čím zabezpečuje, že váš špeciálny deň bude plný štýlu a pôvabu.

V našej prekrásnej záhrade máte možnosť usporiadať civilný obrad pod holým nebom, ktorý vytvorí romantickú a intímnu atmosféru. Okrem toho, hotel poskytuje ubytovanie pre vás a vašich hostí, čím zabezpečuje maximálne pohodlie a príjemnú atmosféru počas celého vášho výnimočného dňa.


➤  KAPACITA SVADOBNÝCH PRIESTOROV 👤 100 osôb

Profesionálne Služby

Náš tím sa stará o každý detail, aby vaša svadba bola príjemná a nezabudnuteľná. Kuchári pripravujú jedlá, ktoré sú chutné a vizuálne atraktívne, pričom ich kombinujú s najlepšími vínami z regiónu. Svadobné menu prispôsobíme vašim predstavám a používame čerstvé sezónne a lokálne suroviny.

U nás zažijete výnimočné chvíle, ktoré pre vás vytvoria krásne spomienky na celý život.