NAŠA SVADBA ♡ svadobný vyhľadávač

Kaštieľ Park Hotel Tartuf Beladice

Jedinečný poklad medzi kaštieľmi na Slovensku, vaša rozprávková svadba na tom pravom mieste. Kaštieľ Park Hotel Tartuf Beladice ♡ je splneným snom každej nevesty, ktorá túži po romantickom a nezabudnuteľnom dni. Rozprávkové prostredie, historická atmosféra a nádherný park vytvoria ideálne kulisy pre váš výnimočný moment. Nechajte sa uniesť čarom kaštieľa a prežite svoj veľký deň na mieste, kde sa sny stávajú skutočnosťou.

Po minuloročnej pauze Vám s potešením oznamujeme, že Park Hotel Tartuf otvára znova brány pre naše nevesty. Tradične, na začiatku septmbra sme otvorili možnosť rezervácií pre rok 2025. Máme mnoho zvedavých záujemcov. Niektoré atraktívne termíny sú ešte voľné. Preto neváhajte a kontaktujte nás čo najskôr!

Hľadáte i vy to pravé miesto pre svadbu, svadobnú hostinu alebo tiež samotný obrad? Splňte si vaše priania, rozhodnite sa pre Park Hotel Tartuf – vaša svadba bude exkluzívna a neopakovateľná, napr. aj pod holým nebom.  Info a obhliadky prosíme písať cez formulár tu na stránke.

Svadobné priestory – Kaštieľ Park Hotel Tartuf Beladice

Park pred kaštieľom

Je ideálnym miestom pre svadbu pre romantickú svadbu pod holým nebom alebo v stane. Takáto svadba nemá žiadne obmedzenia čo sa týka počtu hostí ponúka možnosť využiť terasu a dych vyrážajúci pohľad na park.

Historické priestory kaštieľa 

Naše historické salóny Vám ponúkajú priestory s kapacitou 100 osôb a bohaté možnosti dispozičného riešenia. Pri tejto možnosti si hostia môžu naplno užiť park, pretože welcome drink aj civilný obrad prebiehajú v exteriéri.

 


➤  KAPACITA SVADOBNÝCH PRIESTOROV 👤 100 osôb