NAŠA SVADBA ♡ svadobný vyhľadávač

AZUL Hotel & Restaurant

Máte pocit, že malé mestá nemajú čo ponúknuť? Už vôbec nie niečo ako zaujímavé priestory, vynikajúcu kuchyňu či pekné miesto pre svadbu? Nemajte predsudky, predstavujeme AZUL Hotel & Restaurant – nezabudnuteľná svadba Partizánske. Všetky honosné zámky a zrekonštruované zámočky sú väčšinou na dedinách či v malých mestečkách, preto argument tohto typu už dávno nie je na mieste. A hoci tentokrát to nebude o zámockej svadbe, ale práve naopak – modernej, prekvapenie čakalo aj tentokrát v neveľkom meste na Hornej Nitre.

Zrekonštruovaná reštaurácia, kaviareň, piváreň, aréna a dokonca aj luxusné ubytovanie pod jednou strechou milo prekvapili svojím prevedením, aj príjemne moderným, čistým a nevtieravým štýlom. A nakoľko môj pohľad je väčšinou svadobný, hneď som všade videla práve tieto príležitosti.

Svadba nemusí byť honosná a veľkolepá, aby bola krásna a nezabudnuteľná. Každá svadba je jedinečný príbeh lásky, a to je to, čo ju robí krásnou.

AZUL Hotel & Restaurant – svadba Partizánske

  • Svadba v AZUL aréne | Veľká kapacita: 60 – 200 osôb.
  • Svadba v reštaurácii AZUL | Kapacita: do 50 hostí so zábavou, do 70 hostí posedenie.
  • Svadba v pivárni Baťak | Sen každého chlapa シ do 60 osôb
  • Sobáš v Baťovianskej záhrade uprostred mesta

Nechajte sa inšpirovať netradičnými možnosťami, ktoré Partizánske ponúka. AZUL Hotel & Restaurant nie je len miestom na svadbu. Je to priestor, kde sa stretáva moderný štýl s útulnosťou a kde sa každý pár môže cítiť výnimočne. Svadba v Partizánskom už viac nie je len alternatíva, ale skutočná voľba pre tých, ktorí hľadajú niečo nové, elegantné a jedinečné. Svadobný deň tu nadobúda úplne nový rozmer – pre vás a pre všetkých vašich hostí.


➤  KAPACITA SVADOBNÝCH PRIESTOROV 👤 200 osôb